Dagboksanteckningar för februari, 2010

Jösses så mycket snö…

Idag var matte ut och fotograferade, å jag besteg ett par stora snöhögar utanför altanen. Efter det myckna snöandet härom dagen, var husse tvungen att ge sig upp på hustaket och ta bort snön….
Vilka snöhögar det blev…. jag tog mig upp på toppen av den ena snöhögen… å jag tänkte faktiskt hoppa upp på altantaket  eller snarare ta ett kliv… över… till altantaket…… men matte såg mig…..å hon sa bara, Zanee tänk inte ens den tanken.

Det är konstigt att matte kan läsa mina tankar… nåja… jag började gräva istället…. det fanns ju hur mycket snö som helst att gräva i…. vilken härlig dag……jag älskar snö……

Kolla in bilderna i galleriet så får ni se…. jösses så mycket snö……

Det skulle vara roligt om du Emla kunde komma hit och hjälpa mig gräva…. vi kanske kunde hitta gräsmattan… för den finns tydligen under snön, enl. matte….fast jag vet inte vad jag ska tro….

2010-02-23

Dock inget datavirus…

Den här veckan har varit jobbig, jag har inte gjort så mycket… Nu undrar ni nog hur det kommer sig…. jo, husse har varit på kurs i Stockholm i tre dagar…. å matte, har varit sjuk i fem dagar….. Husse åkte dock hem varje kväll…. så skogspromenaderna på kvällarna var höjdpunkten….

Nåja, matte släppte ut mig ganska ofta under dagarna…. men det blir ju inte riktigt samma sak…. det är alltid roligare att vara ute när matte eller husse är med mig… På lördagsförmiddagen kvicknade matte till…. det var tydligen något virus som hade angripit henne…. dock inget datavirus…

Nu är allt sig likt igen, å det tycker jag är skönt…. husse och jag går till skogen…. matte och jag är ute och leker och tränar på tomten…. Det är konstigt vilka vanor man skaffar sig…….

I dag är det Alla hjärtans dag  och jag skickar ett stort HJÄRTA till alla mina läsare  och hundkompisar…

2010-02-14

I helgen…

I helgen var matte och husses barnbarn, Alexander och Marcus hos oss.  De var lite avvaktande till mig …i början….. men efter några timmar var de ganska kaxiga…. Okej, jag testade lite…. men då tog matte dem i försvar och jag fick tillsägelse…en eller två…jag minns inte så noga.
Alexander och jag drog i Råttan så att svansen lossnade på Råttan…..så nu har jag en svanslös rådis….

Marcus lekte titt ut med mig…. han var nog lite rädd för mig hela tiden…men han är ju minst…..När jag kom i närheten utav honom räckte det med en lite putt för att han skulle tappa balansen och bli lite mer rädd…… till min stora förtjusning….
Hur som helst jag tycker om både Alexander och Marcus…. det är roligt när dom är här…

I söndagsmorse fick jag gå in och väcka Alexander och Marcus…. Jag hoppade… lite försiktigt upp i Alexanders säng och gav honom en nospuss. Jag hade tänkt göra samma sak med Marcus…. men han uppskattade inte alls det, utan hoppade kvickt ur sängen och klagade högljudt…..FARMOR KOM HIT…TA BORT ZANEE…
Farmor.. ja det är ju min matte…..hon skrattade och sa…. kom Zanee nu går vi ner och äter frukost…..Jag var inte sen att hänga på….Alexander och Marcus kom straxt efter….. I köket hade husse lagat i ordning frukosten  som vi alla njöt av….
Dagen började bra tyckte jag….efter frukosten gick husse och jag till skogen……

2010-02-07