Dagboksanteckningar för juli, 2011

Han skulle kolla om mina rabies vaccinationer hade…

Idag träffade jag leg.vet. Göran Ström på Rölaggs Veterinärstation…. han skulle kolla om mina rabbies vaccinationer hade tagit på mig….
Han tog ett blodprov på mig och sedan kollade han mitt chips….. om ca en vecka kommer svaret ….

Göran tittade även på min vit-prickiga mage….. (ärren efter alla knottbett)…. han sa att prickarna skulle gå bort med tiden….

2011-07-25

Midnattssolsrallyt…….. drog förbi oss, 14 juli 2011…

Efter lunch bryggde matte kaffe som hon slog i en termos och sen  tog hon fram en påse kanelbullar ur frysen….. Hon plockade fram lite annat också och sen åkte allt ner i en väska…. nu är jag klar, ropade hon…
Jag undrar vad som var på gång….  husse hade kört fram bilen och nu kom han in och hämtade mig….. Jag hoppade in i min hundbur och husse och matte tog plats i bilen…..
Då så nu åker vi, sa husse… å så lämnade vi Eskilstuna…. husse körde i riktning mot Skinnskatteberg…. där vi stannade till. Husse och jag tog en liten promenad utmed Ned Vättern…. å matte fotograferade……

Vi hade inte gått så långt…. plötsligt blev vi utskällda utav en schäfer som kom tillsammans med sin husse…. det var tur att hans husse var stark och lyckades hålla emot, annars vet jag inte hur det hade slutat…. Okej, jag blev lite irriterad på allt skällande…. så jag visade ragg och skällde tillbaka. Jag brukar inte göra det men den här schäfern verkade väldigt störd utav att husse och jag gick där…..

Efter det mötet åkte vi vidare mot Riddarhyttan….  Mellan Riddarhyttan och Lindesberg tog husse och matte en fikapaus… å jag fick lite hundgodis….

Matte hade tagit fram kameran igen och hon fotograferade många utav veteranbilarna som körde förbi oss……..

Det var många fina gamla bilar som man tävlade med i Midnattssolsrallyt…….

Medan matte fotograferade tog husse och jag en kort promenad i skogen intill.

 

 

 

Här kör Kenny Bräck tillsammans med co-drivern Emil Axelsson förbi matte, i en Ford Escort RS1800.

Dom vann årets Midnattssolsrally i klassen Historisk Rally…….

2011-07-18

Knottbetten har läkt… 11 juli 2011…

Knottbetten har läkt ut nu, men jag har blivit alldeles vitprickig i huden!!!!!!….. på magen och låren efter dem…..  Medicinen som jag fick har jag nu ätit färdigt av… så jag är mitt vanliga jag igen….. om man bortser från att 3 kg av mig försvann i Norrland….. Alla här hemma säger att jag har blivit så smal och fin….  ska sanningen fram så var jag nog lite mullig förut…..

Jag är mattokig…. jag älskar mat….. jag äter allt jag kommer över….. Å då lägger det sig lätt några hekton här och där som blir till kilon, enligt matte…..

Matte försöker hålla igen med maten till mig nu….. å husse och jag motionerar dagligen.… vad mer finns att göra… Har alla labbar svårt att hålla vikten????

Snart ligger det äpplen under mattes åtta äppelträd….. jag har redan provsmakat några kart…. inte så gott men de gick ner.
Blåbär älskar jag….. å skogen är full av stora blåa bär nu…

Jösses jag tänker på mat hela tiden…. matte säger att jag börjar bli som den kända katten Gustav…. vad hon nu menar med det….

 

2011-07-11