Dagboksanteckningar för december, 2011

Tillbaka till skogen…

Äntligen…. ojojoj  vad jag har längtat…. idag när husse och matte satt och drack kaffe i köket hörde jag hur de pratade om att ta en skogspromenad.…

Det här fick jag bara inte missa, jag reste mig lite försiktigt, tog med mig Råttan och gick och la mig under köksbordet. Efter en stund hör jag husse säga… Zanee ska vi gå till skogen.

Jag var med på noterna på en gång… jag gick och satte mig vid ytterdörren under tiden som husse och matte gjorde sig i ordning.
Å så in i bilen….. mot skogen…. Under bilturen till skogen vandrar mina tankar  iväg…. tänk att äntligen få läsa alla dagstidningar, träffa vänner…. ha tur att få upp ett spår…. å få se älgar….

Nåja, kanske inte idag, för i dag är matte med och hon är en ” stoppkloss ”. Det säger  i varje fall husse eftersom hon stannar upp ofta och ska fotografera.

Det första jag hör efter det att jag hoppat ur bilen är…. Zanee, vi får skynda långsamt idag , nu när matte är med…….. för idag går hon med käpp och har kameran med sig…..

2011-12-30

Den 27/12-2011, ingen snö, å 9 grader varmt…

I dag sken solen, det blåste väldigt lite å det var 9 grader varmt ute… matte var ute med mig en  liten stund…. hon skulle fotografera en ros som slagit ut………

 

Jag fastnade troligen också på någon bild………..

 

 

Det har blåst storm här i två dagar och all snö är borta. Jag har bara gjort några kortare turer på tomten.

Husse och matte har varit lite krassliga en tid, så jag har bara sovit…. ätit…. sovit…. ätit och varit ute på tomten ett antal gånger….

 

Inga skogspromenader på länge!!!!!!!!!!

 

 

2011-12-27

JULHÄLSNING…

 
  GOD JUL och GOTT NYTT ÅR              

 MERRY CHRISTMAS and a HAPPY NEW YEAR

 VROLIJK KERSTFEEST en enn GELUKKIG NIEUWJAAR

2011-12-22