Midsommarafton

I dag är det Midsommarafton, det regnar och jag känner mig inte alls något pigg. Jag har inte fått någon frukost….bara medicin. …jag ska inte få någon mat idag…jag ska bara dricka vatten och näringsvätska…I morgon får du äta lite sa matte, då ska du få några matskedar kokt ris och en kokt rödspätta..

Det kan hon väl inte mena…mat i morgon…Jag är hungrig nuuuu…det måste vara något fel….jag får inte gå ut själv heller….måste gå i koppel …på min tomt….Husse har klippt gräsmattan så det finns inte några maskrosblad heller att äta….
Jag har varit hungrig hela dagen… har legat på kökssoffan nästan hela dagen, bara varit ute några korta stunder…som tur är har husse och mattes lilla barnbarn Filip som är två månader gammal varit hos oss idag, så jag har i varje fall haft något fint att vila mina ögon på…. Filip får sin mat i en nappflaska….matte och husse har sin mat på en tallrik och jag får min mat i en matskål…men inte i dag….Det är konstigt jag tänker alltid på mat….

2009-06-19