Husse och jag under gungorna…

Matte höll på att vattna några blommor i trädgården idag och husse fixade med barnbarnens gungor och jag gick omkring och bar på Råttan. Jag har fem råttor och alla kallas Råttan. När husse var klar med gungorna ropade han på mig, Zanee kom så kollar vi om du har några fästingar, det är husse som sköter den saken eftersom matte tycker att fästingarna är äckliga.

Jag gick och satte mig bredvid husse, efter en stund hade han hittat en fästing på mig och tagit bort den. Han hade den i sin hand, matte kom och tittade trots att hon tycker att det är äckliga kryp. Sen hände något…husse tappar fästingen i gräset…..husse försöker hitta den i gräset!!!!!…och jag hjälper till….. Matte tror inte sina ögon…. husse på knä letandes efter fästingen i gräset under gungorna och jag står och nosar precis där han tappade den….Sen ser husse hur fästingen kryper upp på min tass, nu har matte fått nog, hon stänger av vattnet och går in. Husse plockar bort fästingen men den här gången tappar han den inte ……

2009-07-20