Jag och Pytte träffas igen…

Den här veckan har det inte hänt så mycket, förutom att jag träffat Pytte igen. Hon var i skogen tillsammans med sin matte och husse. Jag ville leka men det ville inte hon det slutade med att jag fick gå kopplad, matte tyckte inte att jag visade någon hänsyn. Jag hoppade och sprang på alla, det var alltid någon som stod i vägen. Det blev som sagt var koppel till bilen…..

Dagen efter kom Pytte och hennes husse och matte och hälsade på hemma hos oss. Det var kul, Pytte och jag lekte med bollar tillsammans med våra mattar.
När det vankades fika inne fick vi följa med in, Pytte undersökte alla vrår i huset och jag följde efter som en svans…..

Matte hade gjort en sockerkaka tidigare på dagen och den fick Pytte och jag smaka på, nu skötte jag mig och matte var nöjd.

Senare på kvällen somnade Pytte och jag under fikabordet på altanen…..

2009-07-26