Hösten har kommit…

Nu händer det inte så mycket här hemma…. matte säger att hösten har kommit… jag badar inte i min blåa plastbåt längre….. den har husse lagt undan… Jag brukar hjälpa husse vid poolen, jag jagar löv och leker med min kudde.

När husse kommer hem från jobbet åker han och jag och matte till skogen…. Matte brukar gömma sig och jag får leta rätt på henne…. det är roligt…. jag blir alltid belönad med en godisbit.

Ibland brukar Izabella följa med till skogen och då går det undan….. när jag är upptagen med något annat brukar hon smita iväg och gömma sig…. Det är lite svårt att hitta henne för hon springer hit och dit… för att sedan krypa ihop bakom någon sten. Hon gömmer sig så bra…… man måste använda nosen för det går inte att se henne…… Det tar lite längre tid men jag hittar henne alltid, av henne får jag en stor kram…… det är också en belöning……
Snart ska jag få börja träna viltspår igen, enl.husse…. det ska bli kul…. bara det kunde sluta klia på underkäken och på ryggen!!!!!!!!!

2009-09-14