Stadsträning igen…

Det blev en långpromenad till stan idag, oj så mycket nytt och intressant att titta å och lukta på. Oroselementen fanns också där…. cyklister.. mopedister och för att inte tala om alla bilar och bussar…. de sistnämda körde väldigt nära oss….tyckte jag.
Vi måste träna här också, sa matte…. Jag vet inte det ja….försökte jag meddela matte med lite oro i blicken….Vi tar det lugnt, sa matte  ja vet att du fixar det här.
När vi hade avverkat ca 4 km utav 6, blev det paus…. Matte stannade på sidan av en rund….. nägonting…bilarna körde runt i den…. Det här är en rondell försökte matte, vi väntar här för husse kommer snart med bilen…..
Jag satt och kollade alla bilar… så här många bilar har jag aldrig sett förut…. det snurrade i mitt huvud….Snälla matte… varför kan vi inte gå i skogen… där finns inga bilar….

Nu kommer husse, sa matte….härligt …på en sekund var jag klar…..bagageluckan öppnades… och hundbursdörren öppnades… hopp upp….. nu kändes det bättre…..Jag la mig till rätta och blundade……jag drömde mig tillbaka till skogen…..

2009-10-28