Oj, nu snöar det…

Oj, nu snöar det, sa matte… nu måste du gå ut Zanee. Dörren öppnades och jag fick en lätt puff ….ut….. jag hamnade på trappen….Jag hade ingen lust alls att vara ute…. det blåste förskräckligt och inte nog med det, nu hade det  börjat snöa också…..Jag skyndade mig bort till fläderbusken där gjorde jag det jag skulle, sen raka vägen upp på trappen, tusan också matte hade stängt dörren. Jag började gnälla lite….men dörren öppnades inte….fy vad det blåste. Svansen och öronen for åt alla håll, pälsen var vitprickig…..Dörren öppnades och matte tittade på mig… hon såg frågande ut….är du redan klar…Jag visste inte hur fort jag skulle komma in…..hur skulle jag kunna förklara för matte att jag inte har något behov att vara ute i sådant har väder….

När jag kom in låg Filip på sin madrass på golvet, jag gick och lade mig en bit ifrån honom.3724a-8002 Nu måste du ta det lugnt Zanee, sa matte. Du måste vänja dig vid att Filip också vill vara på golvet. Jag låg och tittade på Filip…  han vände sig på madrassen och så gjorde han en liten ansats till att krypa. Matte satte sig på stolen bredvid och kollade…. så tog hon fram kameran…klick… klick….

2009-11-04