Vi gick i OK Tors elljusspår, andra hade…

Idag försov jag mig, jag vaknade vid 8-tiden..Igår kväll smög jag mig upp i husse och mattes nya dagsäng. Jag sov så gott tillsammans med mina råttor som jag hade tagit med mig och alla mjuka kuddar som matte hade lagt i sängen. På morgonen väckte jag husse och matte, jag satte mig och gnällde vid grinden till deras sovrum…det  tog ca 1 minut sen var de uppe.
Jag fick gå ut och under tiden fixade husse frukost och matte gjorde iordning min mat. Idag ska vi göra en Fars dags tårta med hallon och blåbär, sa matte. Jag tänkte på alla blåbär som jag hittade i skogen i somrast…. en tårta med blåbär….va gott det ska bli…
På eftermiddagen åkte husse o matte å jag till skogen, vi gick i OK Tors elljusspår, andra hade också gått där…på vissa ställen hade nämligen hästar trampat sönder spåret rejält….både husse och matte tyckte att det var tråkigt. 2195abcIgår såg vi en ryttare som red på en häst vid sidan av elljusspåret och det tyckte husse var okej… men inte att rida i elljusspåret….
När jag kom hem blev jag duschad eftersom jag var så lerig….

Sen började matte göra tårtan….vispa grädden…blanda hallon och blåbär…plocka fram tårtbotten, efter en liten stund var tårtan färdig och det luktade kaffe…..Jag vet vad kaffe är, jag har fått smaka några droppar…jag kan inte i min vildaste fantasi förstå att dom kan dricka kaffe…det smakade grymt illa..

Någon tårtbit fick jag inte men väl ett fat med blåbär…..

å så… Grattis Stefan på födelsedagen…. hörde att du fick två tårtor…..

2009-11-08