Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Varningsskyltar….jakt med drivande hund… | Zanee

Varningsskyltar….jakt med drivande hund…

I helgen blev det långa och sköna dagsturer  till en annan skog….några jägare jagade med drivande hund i skogen där vi i vanliga fall går. Jägarna hade satt upp varningsskyltar…. jakt med drivande hund…å det tyckte husse var bra. Om vi traskat in i den skogen hade nog inte jägarna blivit så glada…..

Nu fick det bli en annan skog under lördagsförmiddagen…skogen  var tät …med stora mossiga stenar… å stora träd…..matte sa att det var en gammal skog….okej, men för mig är en skog en plats där alla mina sinnen aktiveras….ung eller gammal skog spelar ingen roll….

Idag under söndagsförmiddagen åkte husse och matte å jag tillbaka till samma skog och vi fortsatte att utforska den, nu hade matte tagit med sig kameran…

Det började lugnt…. lite uppför….lite mer uppför… till slut var vi uppe på ett stort berg.3820a-8001 Å där blev det en vilopaus eftersom matte skulle fotografera, klick.. klick.  Det fanns så mycket att kolla in, husse och jag klättrade upp på en stor sten….klick.. klick,  när matte var klar med fotograferingen fortsatte vi nerför berget. Husse hittade en stig som vi följde, å vi kom djupare in i skogen…många nya dofter….jag sprang hit och dit …vi var i skogen i nästan två timmar….härrrligtttttttttt…
När vi kom hem fick jag mat och sedan hoppade jag upp i min nya säng under trappen……å där somnade jag ganska omgående….

2009-11-15