Gammeltomten…

Matte öppnade ytterdörren, jag skyndade mig in… ve o fasa, när jag kom in i den halvmörka hallen stog en….en….jag vet inte vad …och DEN  stirrade på mig…..3876a-8002

Jag blev så rädd att jag började STORMSKÄLLA, matte som kom straxt bakom mig blev så överraskad utav att jag skällde att hon höll på att ramla baklänges ut på trappen….Jag tappade fattningen totalt….DEN… rörde sig inte …..DEN…bara stog och stirrade….

När matte sansat sig tände hon hallampan sen började hon skratta….men Zanee då… lugna dig…. det är ju bara gammeltomten, fortsatte hon. Nu kom husse ner från övervåningen….vad är det som händer….varför skäller….sen såg husse också gammeltomten.

Kom Zanee, så hälsar vi på gammeltomten han ska stå här ända till jul, så du får nog vänja dig vid honom. Så gick matte och jag fram till gammeltomten…….efter en stund tyckte jag att han inte såg så farlig ut……

2009-11-24