Uj, så mycket snö det kom igår…

Igår snöade det hela dagen, när husse kom hem från jobbet hade det kommit ca 2 dm snö. Husse bytte snabbt om och hämtade kopplet, långlinan och min filt sedan åkte vi till skogen,  det var fortfarande ljust ute.
Det var jobbigt att över huvudtaget ta sig fram i skogen… men jag tyckte att det var jättekul….Husse verkade inte uppskatta det… men han gjorde det för min skull… å det tycker jag om…..
Jag tror att husse gick och tänkte på snöskottningen… han såg inte så glad ut som han brukar….

Det hade börjat skymma på när vi kom hem, min mat var framsatt och det luktade kaffe… vilket husse uppskattade…. Efter fikat tog husse och jag den sedvanliga tuppluren… å den brukar vara ca 1 timme… jag somnar för det mesta med huvudet på husses arm….
Lite senare på kvällen gick husse ut och röjde snön… men då fick jag vara inne….

2010-01-28