I helgen…

I helgen var matte och husses barnbarn, Alexander och Marcus hos oss.  De var lite avvaktande till mig …i början….. men efter några timmar var de ganska kaxiga…. Okej, jag testade lite…. men då tog matte dem i försvar och jag fick tillsägelse…en eller två…jag minns inte så noga.
Alexander och jag drog i Råttan så att svansen lossnade på Råttan…..så nu har jag en svanslös rådis….

Marcus lekte titt ut med mig…. han var nog lite rädd för mig hela tiden…men han är ju minst…..När jag kom i närheten utav honom räckte det med en lite putt för att han skulle tappa balansen och bli lite mer rädd…… till min stora förtjusning….
Hur som helst jag tycker om både Alexander och Marcus…. det är roligt när dom är här…

I söndagsmorse fick jag gå in och väcka Alexander och Marcus…. Jag hoppade… lite försiktigt upp i Alexanders säng och gav honom en nospuss. Jag hade tänkt göra samma sak med Marcus…. men han uppskattade inte alls det, utan hoppade kvickt ur sängen och klagade högljudt…..FARMOR KOM HIT…TA BORT ZANEE…
Farmor.. ja det är ju min matte…..hon skrattade och sa…. kom Zanee nu går vi ner och äter frukost…..Jag var inte sen att hänga på….Alexander och Marcus kom straxt efter….. I köket hade husse lagat i ordning frukosten  som vi alla njöt av….
Dagen började bra tyckte jag….efter frukosten gick husse och jag till skogen……

2010-02-07