Dock inget datavirus…

Den här veckan har varit jobbig, jag har inte gjort så mycket… Nu undrar ni nog hur det kommer sig…. jo, husse har varit på kurs i Stockholm i tre dagar…. å matte, har varit sjuk i fem dagar….. Husse åkte dock hem varje kväll…. så skogspromenaderna på kvällarna var höjdpunkten….

Nåja, matte släppte ut mig ganska ofta under dagarna…. men det blir ju inte riktigt samma sak…. det är alltid roligare att vara ute när matte eller husse är med mig… På lördagsförmiddagen kvicknade matte till…. det var tydligen något virus som hade angripit henne…. dock inget datavirus…

Nu är allt sig likt igen, å det tycker jag är skönt…. husse och jag går till skogen…. matte och jag är ute och leker och tränar på tomten…. Det är konstigt vilka vanor man skaffar sig…….

I dag är det Alla hjärtans dag  och jag skickar ett stort HJÄRTA till alla mina läsare  och hundkompisar…

2010-02-14