Vecka 8 och 9…. sportlovsveckor…. så var det dags igen…

Så var det dags igen…. jag har fått mindre yta att röra mig på i huset…. jag är hänvisad till köket och hallen …… eftersom jag började löpa den 27 februari…… Det är tufft men så är det… under normala förhållanden har jag tillgång till hela huset ….
Den här veckan har Alexander varit hos oss…. det har varit jättekul.
Matte och Alexander satt för det mesta i köket och ritade eller knåpade med något.
När vi var ute, lekte Alexander med mig….. å det tyckte jag om….

Veckan innan var Filip hos oss…. till och från… eftersom Izabella var sjuk. När hon tillfrisknat kom även hon på besök…..

Jag, Alexander och Izabella  lekte tillsammans…… någon av dem kastade iväg Råttan och sen sprang vi alla .……vi jagade efter Råttan så snön yrde…. jag hade så roligt…. å,  jag är helt övertygad om att dom också tyckte att det var roligt…..
Idag…… lördag är det tyst och stilla….. inga små händer som drar i min päls eller klappar mig… nåja, husse och matte förstås….. men det räknas liksom inte…..

2010-03-06