Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Zanee på viltspårträning, 19 maj 2010… | Zanee

Zanee på viltspårträning, 19 maj 2010…

Idag kom Pytte och hennes matte Kerstin och hälsade på oss. Pytte är lugn och tålig….. hon nospussa mig… sen gick hon en vända i köket och hallen, å så gick hon och la sig bredvid sin matte. Jag vill lova….  jag försökte med allt….. hoppade framför henne…. men nej då hon brydde sig inte om mig.
Jag ville leka men inte hon….. vi fick dela på en tuggpinne och se då blev det fart på henne…. men när den var uppäten… ja då la hon sig bredvid sin matte igen. Jag förstår inte varför hon inte vill leka med mig…. jag blir så glad när hon kommer….

Nu tyckte min matte att jag skulle lugna ner mig, så det blev helt sonika…  Zanee ligg…. motvilligt la jag mig ner. Plötsligt står Thomas med Filip i hallen…. jag hade inte hört att de kom…. jag for upp…. jag blev bara så glad över att se dem…. jag la all min energi på dem.

Efter en stund tyckte matte att jag behövde gå ut på tomten och lugna ner mig lite, så hon puttade ut mig… jag rände runt på tomten…. kände in ett igelkottsspår vid fågelbogranen…… när jag var klar satte jag mig på trappen…. Pytte och hennes matte hade gått hem när jag var ute på tomten……

Efter lunch kom Izabella… vi lekte följa John, enligt henne…… hon sprang före och jag sprang efter henne i allt hon gjorde…Vi rundade träd… hoppade över bänken och upp på min stora sten …. rundade poolen… å så in i köket….Izabella snappade åt sig ett äpple som vi sedan delade på när vi satt uppe på min stora sten…

När husse kom hem var det dags för en långvända i skogen… trodde jag…. men det visade sig att jag skulle träna viltspår igen ….

Birgitta Melin  hade lagt ett nytt spår…. Hon hade lagt spåret genom ett  kärr och uppför ett berg…. för att så småningom avslutas en bra bit in i skogen. Under en liten gran hittade jag rådjursklöven…

Jag hade klarat av det bra enligt Birgitta…  både husse och matte var glada över att jag hade hittat rådjursklöven….

2010-05-19