Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Gropen under fågelbogranen… | Zanee

Gropen under fågelbogranen…

Det har liksom inte hänt så mycket på sistone,  om man nu bortser från att jag har försökt  gräva upp fåglbogranen. Jag hade lyckats gräva ett stort hål under den här om dagen…. När matte såg det …….. hördes bara….. MEN  ZANEE  DÅ…. vad håller du på med……

Jag hade grävt en grop som var ca 3×3 dm när matte upptäckte mig….. om jag hade fått hålla på ett tag till hade gropen nog varit betydligt större.
Du är väl ingen grävling heller, sa matte….. Jag såg på henne att hon inte var så glad…. Så du ser ut, sa hon…. hela pälsen full av jord…. å nej, du har fått grankåda i pälsen också…..
Nu åkte kopplet på….. matte försökte borsta bort jorden ur min päls…. grankådan åkte bort med hjälp av saxen…. sen kom vattenslangen fram….

Som tur är har matte kopplat den till varmvattenkran…. det är skönt att bli duschad med lite ljummet vatten då och då….. Men just nu kändes det inte så bra….matte såg arg ut….

Min päls…. ja den såg lite hackig och maläten ut, efter behandlingen med saxen….

2010-05-30