Jag saknar alla äpplen och vindruvor…

Jag saknar alla äpplen och vindruvor, dom har tagit slut…. å det är så tråkigt… i år fick husse och matte massor med frukt…

Jag älskar äpplen……
Jag har ätit minst ett äpple varje dag hela sommaren ända tills nu.…. Det fanns så många sorter att välja på och det låg flera stycken under varje träd… varje morgon….

Nu är även vindruvorna borta….  matte plockade av dom här om dagen…. hon gjorde saft av dem !!!!!!!!!!!!!!!
Jag har gått och smygätit på vindruvorna den sista veckan…. de var så goda…..

Men som sagt nu är dom också borta…….

Nu får jag koncentrera mig på kattorna…. för en och annan katt brukar irrar sig in på våran tomt ibland, å dom brukar jag smyga mig på och jaga bort…… som sagt, det är för tillfället det enda roliga just nu!!!!!!!.
Det har inte blivit så mycket träning på viltspår i sommar, husse la viltspår bara tre gånger,  å dom klarade jag med glans….. Men sen blev det inga fler lagda eftersom husse varit lite krasslig av och till…… å jag råkade ju ut för knottbetten……. så vi har tagit det lite lugnt med allt…….

2011-10-07