Nu är ordningen återställd…. husse har…

Nu är ordningen återställd…. husse har kommit hem från en tre-dagars konferens och han och jag har varit en vända till skogen idag.

Med husse är det skogen och spårsökning som gäller… I skogen aktiveras alla mina sinnen… det finns alltid nya saker att upptäcka….. husse är en bra och snabb å följsam kompis i skogen… Efter skogsvändan blir det alltid mat och sen brukar jag sova en stund tillsammans med husse.
Okej, visst …. ibland får jag spel i skogen…. jag har svårt att motstå alla vattenpölar och kärr….. till husses stora förtret…

Det är konstigt för hemma har vi en stor pool som husse och matte badar i…… å jag har aldrig ens försökt hoppa i den….  men däremot älskar jag min plastbåt i den badar jag gärna eller rättare sagt plaskar…… tillsammans med Råttan….

Matte och jag har en bra relation när det gäller mat och omvårdnad…….. det blir inte alltid torrfoder… ibland får jag ris och fisk eller ris och kött med lite god sås…

Matte putsar mina öron…. kollar mina tänder…. håller koll på min päls å mina klor… å så tränar vi på olika saker en stund varje dag, å det är roligt. Det är många saker som jag måste lära mig, matte är bestämd och rak på sak…. det är meningslöst att tjafsa med henne….

Med andra ord…. husse och matte har olika uppgifter i mitt liv…. jag har fått vissa vanor, å gå i skogen med husse varje dag är en av dem…….

Nu är ordningen återställd i min flock…….

2011-11-30