En lång biltur…

Igår blev det en lång biltur, det var jätteroligt…..i den här nya hundburen kan jag ju titta ut. Jag satt och kollade in alla bilarna som låg bakom oss, nåja även dom som körde om oss, för det var faktiskt några som gjorde det.

Vädret var lite siså där, ena stunden snöade det och den andra sken solen….och fy så kallt det blåste…Husse stannade till en gång och släppte ut mig för jag behövde liksom lätta på trycket, jag hoppade över ett dike och lurvade in i skogen, jag trodde jag skulle blåsa bort….Jag kan upplysa om att det inte blev någon lång visit i skogen, jag ville in i hundburen igen för där var det varmt och skönt… efter en stund somnade jag.

Jag vaknade först när husse stannade bilen och när han släppte ut mig kände jag igen mig trots att det hade blivit lite mörkt ute, dofterna fanns där, grinden också här har jag varit förrut. Plötsligt ser jag min kennelmamma Birgitta komma ut tillsammans med min syster Märtha. Vilken överraskning, jag och Märtha tumlade runt och sprang och jagade varandra  medans matte och husse stod och pratade med Birgitta. Efter en stund satte husse in mig i hundburen och vi  åkte vidare, jag  somnade nästan på en gång……….

2009-03-25