Var är snön???

Vart tog all snö vägen……..i går kväll var det jättemycket snö….. i morse när jag gick ut med matte, var snön borta. Matte såg glad ut, nu Zanee går vi och kollar om det kommit upp några krokus eller blåsippor i rabatten. Jag tittar på matte, jag undrar om krokus och blåsippor går att äta….jag får självklart inget svar. Matte verkar väldigt upptagen med att kolla in träden, dom som det kanske kommer äpplen, plommon och päron på i sommar. Undrar om det kommer morötter på något träd eller vad dom nu kommer ifrån. Morötter får jag alltid när jag har varit duktig, jag tycker jättemycket om morötter. Själv letar  jag upp en grankotte, det gäller att passa på när hon inte ser det.

Från det ena till det andra, jag har träffat Selma och Stina, det är två pudlar som bor i huset bredvid oss. Jag vet inte vem som är vem men det kommer jag nog snart underfund om.
Aj då, jag förstår inte att matte kunde se att jag snappade åt mig en grankotte, hon måste ha haft ögon i nacken. Zanee lägg av, innan jag fattar något har hon stuckit in sin hand i min mun och plockat ut grankotten. Varför kan jag inte få tugga på en grankotte när hon går omkring och tuggar på något….vad det nu är..

2009-03-29