Aprilväder… Påsk… barnbarn…

Aprilväder, ena dagen skiner solen och det är varmt och skönt… andra dagen regnar det, blåser eller snöar eller haglar det.

Matte och jag brukar sitta på långsoffan på pooldäck…. dom dagar när solen skiner. Jag tycker om att sitta där med matte…. bra utsikt och jag har koll på allt som rör sig på tomten.

Påskmaten, om någon undrar… jo, jag har smakat på sillen… jag fick även en klick nubberöra och lite hårt bröd… Sen var det torrfoder som gällde å en stor bytta vatten!!!!!!.

Izabella hade påsklov och hon var hos oss på skärtorsdagen, hon bakade limpor och en sockerkaka… sen ritade hon och matte å så lekte hon med mig.

På Påskafton var det sillunch för husse och mattes barn med familj och några andra släktingar ….. under lunchen blev jag förvisad till min hundsäng under trappen…  och ”näthindret” sattes upp…

 

Jag i min hundsäng bakom ”näthindret”och Filip på andra sidan i gåstolen… jonglerande med nappflaskan…. Izabella, Alexander och Marcus hade fått ett eget bord i vardagsrummet, bredvid de övriga.

Alexander och Marcus hade också påsklov och dom kom till oss igen på Annandag påsk och stannade i fyra dagar.

Dom bakade muffins och vetebullar….. spelade bowling i köket/hallen…. ritade och gjorde pärlhalsband…… å så lekte de med mig…..

Nu är det tyst i huset….. det är bara jag, husse och matte….

2012-04-14