Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Mer tur än skicklighet… | Zanee

Mer tur än skicklighet…

Idag var jag och matte och husse ute och gick i en annan skog. Det började bra, dofterna var nya och stigarna slingrade sig upp mot en bergshöjd. Uppe på berget kunde jag inte låta bli att rusa runt, matte sa att jag fick spel, mossan flög runt mina ben. Jag fick tag i en gren lekte med den ett tag, hittade vitmossa som jag körde ner nosen i, rullade runt, jag tyckte att det var jättekul….. Plötsligt  var husse borta, hur kunde han försvinna….skönt matte fanns kvar men hon var på väg ner från berget. Vänta …tusan också, nu gällde det… jag la i den högsta växeln och sprang så fort jag kunde efter matte. När jag hunnit ikapp henne sa hon bara,.. Zanee sök efter husse…..va…han hittar väl hem själv tänkte jag….matte tittade konstigt på mig …..sätt fart Zanee sök husse.

Nu fick jag bara inte göra bort mig…..jag satte ner nosen,… luktade in dofterna sprang tillbaka en bit. Attans också, varför måste husse försvinna när jag har som roligast, åh…. där fanns en doft… han måste finnas här i närheten nu gäller det att ha koll med ögonen. Inte där, nu får jag runda den stora stenen, jag kastade en blick mot matte men hon såg ut som vanligt. Hjälp, jag halkade till på mossan,….. tusan också,  jag tappade koncentrationen för en sekund, nu måste jag skärpa mig…åh, vilken tur… där är du ju husse. Det var nog mer tur än skicklighet tror jag, men husse och matte tyckte att jag var duktig och jag fick en godisbit..
På väg mot bilen gick jag mellan husse och matte, plötsligt stannar husse till, jag och matte fortsätter. Husse hojtar, vi vänder tillbaka mot honom, på sidan om husses fot ringlade en stor mask…..Jag fick order om att sätta mig…husse sa att det var  en ödla, men jag tyckte att det såg ut som en mask. Zanee, det här är en kopparorm, den är en ödla.Okey, men jag tycker att den ser ut som en stor mask….Upps, säger matte  nu får vi se upp för huggmaskar, Zanee.

Jag undrar vad huggmaskar är för något…….

2009-04-17