Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Min stora sten… | Zanee

Min stora sten…

Nu har husse fixat nätstaket runt hela tomten, vilket innebär att jag kan röra mig fritt.

Det är så skönt, jag har en stor sten som jag brukar sitta på och en härlig gräsmatta att lira boll på. Jag kan tassa omkring i mattes rabatter…… nypa av en tulpan och bära in till henne eller bita av en buskgren ibland.

Konstigt nog blir hon inte arg… hon brukar bara säga, men Zanee vad har du hittat den här…

Varje dag hälsar jag på pudlarna Selma och Stina som bor i huset bredvid oss. Stina verkar inte gilla mig, hon skäller på mig jämt…. jag försökte skälla tillbaka en gång men det hörde matte och vips så åkte jag in….

Matte tycker inte om när jag skäller, hon säger att hon får ont i sina öron…. Nu skäller jag inte… det är roligare att vara ute…..

 

Här om dagen sa matte, ”Zanee, springer du ikapp med vinden”…… jag rundade buskar och träd sprang igenom tujahäcken ut på gräsmattan och över några rabatter för att till slut landa framför hennes fötter…… jag var helt slut efter den vändan….

2009-04-25