Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Ett duvpar har försökt bygga bo… | Zanee

Ett duvpar har försökt bygga bo…

Nu är ordningen återställd i huset…. hantverkarna har gjort sitt och grovköket är klart.  Min matskål står i grovköket igen och jag kan gå fritt överallt……scaled.IMG_2484

Den 1 maj fyllde husse ett antal år…. och då fick jag en liten…..liten  bit smörgåstårta…. i min matskål, av husse…..

Den 8 maj var Filip och Thomas och hälsade på…. det var en jättefin dag och Filip satt ute på verandan och lekte med sin brandbil… efter en stund tröttnade han….

Det spelade ingen roll att jag försökte vara lekkompis…… han hastade in och la sig i sin säng….. en säng som alltid står  hemma hos oss….. å där, somnade han med skorna på!!!!!

 

scaled.IMG_2516

 

 

 

Den 11maj plockade husse och Thomas bort poolplåtarna…. nu skulle poolen startas igång … När  husse fixade med poolsargen  hjälpte jag naturligtvis till….

 

 

Vi har….. till och från haft ”hyresgäster” i tallen vid friggeboden….. ett duvpar har försökt bygga bo där…. Tyvärr har det blåst ganska mycket och boet/ grenarna  eller det som skulle bli ett bo har blåst ner ett par gånger……. vi får väl se hur det går….

Det är helt okej om duvorna håller sig i tallen men om dom får för sig att spankulera på min tomt då blir jag inte glad….

Här om året hade jag ett kort möte med en duva som låg och sov i i våran stenrabatt!!!!!    Jag lovar… jag trodde att det var en sten men när jag skulle till och nosa på den visade det sig vara en duva…. både duvan och jag blev rädda….

Jag kan acceptera att sädesärlan går framför min nos… hon är underhållande med sin vippande gång och tvära kast… å hon är en hejare på att fånga småkryp och mygg/flugor…. I år kom sädesärlan till oss den 22 april… vanligtvis brukar den dyka upp omkring den 8 april… enligt matte.

I morgon är det Pingstafton….. jag undrar om det hamnar något gott i min matskål…. kanske ett smaskigt köttben…. något borde det väl bli…

2013-05-17