Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Sitt-övning… | Zanee

Sitt-övning…

Idag tränade jag med matte och husse i skogen, min uppgift var att jag skulle sitta kvar bredvid husse när matte gick ifrån oss. Okey…. första gången gick det inte så bra, jag var på språng innan husse hade fattat något…. jag blev tillbakakallad… fick sätta mig bredvid husse igen… fick sitta där en låååånnng stund. Matte stod en bit längre fram, vänd mot mig…..så ropade hon, Zanee kom….och då skulle jag springa till henne…..

Jag vet inte vad som hände, jag satsade för fullt, mina tassar nuddade nästan inte marken….jag flög fram. Så hör jag bara hur matte vrålar….Zanee stanna……stanna….Hur kan hon bara tro att jag ska stanna,….. bara så där…..jag älskar att springa, jag har redan laddat för det fina hoppet upp i mattes famn….  allt stämmer, så hör jag matte igen, Zanee staaannnna…. På något sätt  lyckades  jag slå på alla bromsar, sand och tallbarr yrde runt mina tassar, jag missade matte med ca. en hundlängd. Jag trodde att matte skulle fånga upp mig…alltså ta upp mig i sin famn…tänk att få göra ett sådant där vackert hundhopp…..full fart och hopp…..upp i mattes famn…..men nej då… Matte sa, Zanee…nu tar vi det lite lungt sen klappade hon om mig och jag fick en liten godisbit..
Zanee, nu gör vi om det där men vi tar det lite lungt….
Efter några gånger hade jag fattat hela övningen, det gick rätt så bra…..När övningen var slut gick jag bredvid matte en stund och hon småpratade med mig…..det kändes bra…jag lyssnade…. men jag fattade inte riktigt allt hon sa……. Husse tyckte att jag hade varit duktig och när vi kom fram till bilen fick jag även godis av honom…

2009-04-26