Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31 Warning: mysql_real_escape_string(): Stale file handle in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191 Warning: mysql_real_escape_string(): Stale file handle in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194 Warning: mysql_real_escape_string(): Stale file handle in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/84/182484/zanee.se/public_html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197 Juli 2016, Öland … | Zanee

Juli 2016, Öland …

I början av juli tillbringade vi några dagar på södra Öland, Stora Alvaret lockade i år igen.

Husse och jag var för det mesta ute och gick på Alvaret, medan matte höll sig för sig själv och fotograferade växter och fåglar.

Dag ett, satte sig matte en bit från husbilen med kikaren för att kolla på fåglar, kamera och en fågelbok fanns också med.

Husse och jag var precis på väg upp på en stätta (trätrapp), när matte ropade.

Kolla en ängshök, den kom flygande på låg höjd mitt framför henne. Jag tror inte att husse hann se så mycket av ängshöken eftersom vi hade jämt göra med att titta på trappstegen.    

Men matte var ganska nöjd, hon hade ju trots allt fått se en ängshök.
Men fotot på ängshöken blev urdålig.

Dag två, hade matte sett ljungpipare och en brun kärrhök.

Va husse och jag såg när vi gick på alvaret, tja, lite småfåglar och en och annan betande kossa.

Men oj, så mycket härliga dofter….

2016-07-31