Det är roligt att gräva….

Idag planterade matte blommor i några krukor…och jag försökte gräva upp ett äppelträ. När matte upptäckte det höll hon på att explodera. VAD HÅLLER  DU PÅ MED, vrålade hon. Vad svarar man på det…..det är roligt att gräva…För ett ögonblick gick det upp för mig att det inte var rätt tillfälle att hjälpa matte med omorganisation i trädgården……Jag fick gå in…..mina tassar var fulla med jord…. nosen hade fått en annan kulör den skiftade i brunt…hela munnen var full av jord…. Husse tittade på mig…han sa inget, men jag kunde se att han inte var glad och han gick ut till matte….
Svårt det här…jag ville ju bara hjälpa till lite….Jag hoppade upp på kökssoffan och la mig….matte och husse var där ute….Dörren var öppen men jag tyckte inte att det var någon ide att gå ut….Efter en lång stund kom matte och husse in… nu går vi till skogen… kom igen Zanee, sa husse och vips var jag vid hans sida….
Varken matte eller husse verkade bry sig om incidenten med äppelträdet längre….eller …

Efter skogspromenaden fick jag bada i badkaret…….och husse fick dammsuga köksgolvet och kökssoffan…..

2009-05-21